Брендот LIVSANE има 3 посебни линии на производи:

Првата линија се состои од производи достапни во 18 европски земји каде што работи групацијата ФЕНИКС. Опсегот на овие производи е многу широк и се состои од различни категории производи како што се: медицински производи, додатоци на исхрана, храна за специјални медицински цели и производи за општа употреба. Со оваа палета на производи, ние одговараме на потребите на нашите клиенти од раѓање до зрелост, во одржување на здравјето и соодветна грижа.

Втората линија на производи се чаеви кои се направени од најквалитетни суровини.

Третата линија на производи е направена во галенската лабораторија LIVSANE и се состои од галенски лекови и козметика.

Галенската лабораторија LIVSANE е основана во 2015 година во Нови Сад, Србија и произведува галенски лекови и козметика. Кога зборуваме за галенска медицина, од 418 галенски лекови што можат да се добијат во галенската лабораторија под дозвола на Министерството за здравство, нашата палета во моментов се состои од 37 производи со тенденција на ширење.

 

Галенската лабораторија LIVSANE произведува и 31 галенска козметика. Со цел постојано подобрување на производите и услугите што ги обезбедува, галенската лабораторија LIVSANE во април 2018 година регистрираше лабораторија за контрола на квалитет на галенски лекови што дополнително го осигура квалитетот на производите.