Посветени на пациентите

За многу пациенти, фармацевтот е најдостапен здравствен работник и затоа посветуваме особено внимание на фармацевтската услуга во нашите аптеки. Експертиза, пристап кон пациентот, квалитет и достапност на производите, како и амбиентот на нашите аптеки, се основа на лојалноста на нашите пациенти од сите генерации.

BETTY pharmacies

BETTY Аптеки

Програмата за партнерство BETTY е програма за лојалност која обединува повеќе од 500 аптеки во сите три пазари на регионот БМС, односно во Босна и Херцеговина, Србија и Северна Македонија. Во суштина, ова е концепт што на аптеките им нуди алатки за маркетинг за да се зголеми лојалноста на крајниот корисник.

Дознај повеќе
LIVSANE Private label

LIVSANE приватна марка

LIVSANE е ексклузивен приватен бренд достапен во аптеките „БЕТТИ“. Има широк спектар на производи со врвен квалитет. Атрактивен дизајн, видливост на полиците, јасна порака и пристапни цени се епитети поврзани со LIVSANE.

Дознај повеќе