Кариера

Зошто ние?

Дали имате прашања во врска со пријавувањето за работа во компаниите ФЕНИКС или за нашите отворени работни места? Подолу ќе најдете неколку најчесто поставувани прашања поврзани со процесот на аплицирање и што е потребно за успешно да аплицирате.