Koнтакт

Детали за контакт

Со задоволство ќе одговориме на вашите прашања и забелешки за тоа како можеме да ја подобриме нашата услуга.

 

Феникс Фарма ДООЕЛ Скопје
Ул. Јадранска Магистрала бр. 31
1000 Скопје,  Република Северна Македонија
Тел: (+389 2) 278 6060
 

Headquarter and regional center Belgrade

Квалитет: slavica.tanevska(at)phoenixpharma.com.mk
GDPR и усогласеност (Compliance): elena.dimovska(at)phoenixpharma.com.mk
Контакт за медиуми: danijela.simovic(at)phoenixpharma.rs
Кариера: personal@phoenixpharma.com.mk

Фармаковигиланца:

Доколку имате прашања поврзани со фармаковигиланца или сакате да пријавите несакана реакција на лек или медицинско средство, ве молиме контактирајте нѐ на: 071/344-568; 070/367-351, 389(0) 2 2700573 и farmakovigilanca(at)phoenixpharma.com.mk

 

Ако ви требаат детали за контакт од друга Феникс компанија во Северна Македонија, ве молиме контактирајте: