Посветени на здрава иднина

Затоа што здравјето и иднината немаат алтернатива. Секојдневно во Cеверна Mакедонија доставуваме повеќе од 70.000 кутии лекови на време, онаму каде се потребни. На секој клиент му приоѓаме како да е единствен и на секој пациент му обезбедуваме повеќе од очекуваното. Во Cеверна Mакедонија сме повеќе од 100 вработени и горди сме што сме дел од големото ФЕНИКС семејство.

Ова сме ние - ФЕНИКС Фарма и ЕЛ Фарма, синергија на знаење и искуство, посветени на здрава иднина!